HOME OVER ONS ASSORTIMENT SCHARRELVLEES WORSTMAKERIJ CONTACT

 
 

Ambachtelijk vleeswaren en worstsoorten van puur scharrelvlees

In onze ambachtelijke worstmakerij produceren wij zelf diverse ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten op traditionele wijzen en volgens oude familie recepten. Met deze authentieke recepturen en door gebruik te maken van verantwoorde ingrediƫnten, 100% puur scharrelvlees en verse kruiden en specerijen, geven we onze producten een vollere smaak en een eerlijk karakter.

Vleeswaren volgens authentieke recepturen

De smaak van scharrelvlees komt in het speciaal bij vleeswaren goed naar boven. Door gebruik te maken van 100% puur scharrelvlees zijn alle vleeswaren van het hoogste niveau. Niet alleen wat betreft smaak, maar ook als u kijkt naar de achtergrond van het vlees, en dan in het bijzonder het welzijn van het dier.

Juist doordat de dieren een rustig leven zonder stress, en met natuurlijke voeding hebben gehad, heeft het vlees een vollere smaak en zachtere structuur. Dit komt het eindproduct ten goede en dat proeft U!

We bereiden dagelijks vers de meeste vleeswaren. Dan moet u denken aan bijvoorbeeld rosbief, varkens fricandeau, diverse rollades, gebraden gehakt, en verschillende hammen. Doordat alle producten vers bereid worden en niet in de diepvries worden opgeslagen behoudt het alle smaak wat bijdraagt aan de kwaliteit van het product.

Diverse worstsoorten volgens authentieke recepturen

De diverse worst specialiteiten van Scharrelslagerij Veldt zijn bereid volgens authentieke familie recepturen. Alle producten worden dagelijks vers bereid in eigen worstmakerij. Volgens traditionele werkwijzen geproduceerd van puur scharrelvlees en specerijen.

In de winter nuttigt Nederland traditioneel de bekende hutspot en stamppot gerechten. Hierbij hoort uiteraard een echte rookworst. De rookworsten van Veldt worden op authentieke wijze geproduceerd. Dit houdt in dat het gehele proces binnen het bedrijf wordt verzorgd. Zo hebben we een eigen rokerij om de rookworsten hun traditionele rooksmaak te geven.

De meeste fabrieksworsten worden in tegenstelling tot deze werkwijze ondergedompeld in een bad met geconcentreerd rook aroma om zo de echte rooksmaak na te bootsen. Het verschil is duidelijk te proeven. Probeer het zelf en merk het verschil!

We hebben naast de bekende rookworst ook divers worstsoorten voor op brood of bij de borrel. Denk dan aan bijvoorbeeld ossenworst, leverworst, grillworst of diverse gedroogde worstsoorten. Ook deze producten zijn allen geproduceerd met 100% puur scharrelvlees en een mix van verschillende specerijen. Deze producten worden in eigen worstmakerij bereid volgens oude familierecepturen.

Alle vleeswaren en worst specialiteiten van topkwaliteit

We nodigen u graag uit zelf het verschil te proeven van kwalitatief scharrelvlees. Kom langs bij onze winkel op de Rijnstraat 46 Amsterdam en proef zelf het verschil van onze scharrelvlees vleeswaren en worst specialiteiten.